Subvenció per afavorir l’autoocupació de les persones joves inscrites al programa de Garantia Juvenil

El Departament de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, promou aquesta mesura amb l’objectiu de crear una oportunitat, per iniciar projectes professionals que permetin desenvolupar les capacitats de les persones joves, i iniciar-se en la vida laboral, mitjançant l’autoocupació.


Es tracta doncs d’oferir a les persones joves inscrites al Programa de Garantia Juvenil (de 18 a 29 anys inclosos) una experiència d’emprenedoria per a facilitar la seva ocupació com a TREBALLADORS/RES AUTÒNOMS/ES.


El Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme facilita la sol·licitud als joves interessats, oferint una sessió informativa prèvia, així com l’acompanyament i assessorament durant el tràmit de presentació de la documentació requerida en el termini indicat.


Podeu consultar els requisits de la convocatòria 2019 en el següent document, i la informació general clicant aquí.


El termini de sol·licitud és del 23 de juliol fins l’1 d’octubre de 2019. 


És important saber que el Departament tramita i resol les sol·licituds per ordre d’arribada i fins exhaurir el pressupost previst.


Si esteu interessats en aquest ajut, poseu-vos en contacte amb el Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme a través del següent correu electrònic: emprenedoria@ccmaresme.cat o bé per telèfon: 93.693.14.50.