Taller de Gestió emocional davant de situacions conflictives, estressants…

Finalitzat

Objectius Dotar de recursos i habilitats personals als alumnes per tal d’aprendre a gestionar les situacions estressants i conflictives cada cop més presents dins l’àmbit professional, familiar i social. Contingut Taller vivencial inicial on es treballarà la gestió de les emocions des de la pròpia experiència de cada participant. Un cop acabat aquest taller es valorarà la necessitat de fer un segon nivell d’aprofundiment. Referència Taller gestió emocional Públic Professionals de l’àmbit social i assistèncial que treballen directament en l’atenció personal i familiar. També per a persones interessades en millorar els seus recursos emocionals. Modalitat Presencial Horari 10h a 13’45h (dissabtes) Hores 15h Dates: 28 de setembre, 5, 19 i 26 d’octubre de 2013 Lloc Espai de Diàleg, carrer Sant Josep Oriol, 19 de Mataró Dates d’inscripció 2013-07-01 Data fi d’inscripció 2013-09-25 Nombre de places Mínim de 10 i màxim de 14 Requisits d’accés Tenir experiència en l’ atenció social i/o assistencial a persones i/o famílies. Cost Aquest taller està subjecte a Preu Públic segons Ordenança nº 22 ” Reguladora del Preu Públic per les accions formatives realitzades pel Consell Comarcal del Maresme” i el seu cost és de 75€ Forma de pagament A través de la carta de pagament que us farem arribar via e-mail un cop feta la inscripció al taller, disposareu d’uns dies per a liquidar el Preu Públic i fer-nos arribar el comprovant de pagament. Entitat que realitza la formació Gaudim-Espai de Diàleg Contacte

Podeu contactar amb el Consell Comarcal del Maresme a través de l’adreça: maresmecapacita@ccmaresme.cat o bé a través del telèfon: 93 741 11 75.

Organitzen i col·laboren: Consell Comarcal del Maresme-Maresme Capacita. Programa Reconeixement i gestió de les emocions. Formes de relació i de comunicació. Estratègies en resolució de conflictes. Tècniques de reducció de l’estrès. Recollida, conclusions i tancament del curs.