Tallers i xerrades de Mobilitat Internacional per a joves

Els tallers de mobilitat internacional són xerrades temàtiques, d’una hora i mitja o dues de durada, en què podràs fer-te una idea global i genèrica sobre un tema o aspecte concret de la mobilitat internacional. Les formacions et permetran aprofundir i treballar sobre el tema desenvolupat. Són gratuïts però t’has d’inscriure prèviament.

 


Sabies que des del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme a part d’oferir assessories presencials i personalitzades per resoldre dubtes sobre diferents opcions de mobilitat a l’estranger també duem a terme tallers als centres educatius? 


Entre els mesos de gener i juny han participat en els nostres tallers un total de 403 alumnes de 4rt d’ESO, 1r i 2n de batxillerat i de cicle formatius de diferents municipis de la comarca: Montgat, Premià de Dalt, Canet de Mar, Vilassar de Mar, Mataró, Cabrils i Calella.


En aquestes sessions fem un primer tast d’opcions per anar a estudiar, treballar, fer estades de pràctiques i de voluntariats o per viatjar de manera alternativa en diferents països. 


VOLS DEMANAR UN TALLER DE MOBILITAT INTERNACIONAL PEL TEU CENTRE EDUCATIU O EQUIPAMENT? 


– Consulta el catàleg d’accions: http://bit.ly/cataleg-mobint-ed-19 – Fes la sol·licitud a: http://bit.ly/accions2019


Si t’interessa conèixer algun tema concret de mobilitat, ens ho pots fer arribar a mobilitatjove@ccmaresme.cat i mirarem com hi podem donar resposta.