Torna el cicle cultural Primavera de les Arts

El cicle cultural Primavera de les Arts, que realitzem conjuntament nou municipis de la comarca del Maresme, arriba a la seva 4a temporada.. Als pobles d´Arenys de Mar, Arenys de Munt, Canet de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar i Sant Vicenç de Montalt, s´hi van afegir l´any 2002 els municipis de Caldes d´Estrac i Sant Cebrià de Vallalta, mancomunant així entre tots l´oferta cultural dels mesos d´abril, maig i juny.


L´oferta cultural de què gaudiran aquests pobles serà d´una gran qualitat, anirà adreçada a tots els públics, i emplenarà els caps de setmana d´aquests tres mesos, combinant els espectacles de música, de teatre i de dansa; la pretensió és que s´augmenti l´intercanvi de públic entre municipis, que ja es va iniciar fa tres anys, i, alhora, que aquest públic tingui accés a una cultura de nivell, que a voltes només trobem a la gran ciutat.

L´acte de presentació i d´inauguració tindrà lloc al Centre Moral d´Arenys de Munt el dia 23 de març, poc després de les 12 del migdia . Enguany, el pregó serà a càrrec del Sr. Josep M. Busquets, conseller delegat del Teatre Nacional de Catalunya. Comptarem també amb la presència de Kai Puig, actor i productor, a càrrec de qui correrà la presentació de l´acte i podrem escoltar la música de RELK, grup local que amb la seva cançó “Mà sobre el cor” guanyà la IV edició del premi Carles Sabater a la millor cançó en català de l´any 2002, organitzat pel Centre de Cultura Catalana d´Andorra.