Trenta professionals participen a les jornades de geriatria organitzades a Arenys de Mar

Trenta persones han assistit avui a la sala noble del Calisay a les jornades de formació geriàtrica organitzades per la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Arenys de Mar i l’Organisme Autònom Local (OAL) Residència Geriàtrica. Sota el títol Higiene postual i tranferències en geriatria, les jornades s’han adreçat a professionals del camp de la geriatria i també a famílies que tenen malats a casa amb un alt grau de dependència.


Durant cinc hores, una de teòrica i quatre de pràctica, el fisioterapeuta i osteòpata Àlex Miranda, del centre Arenys Nou i treballador de la residència municipal, ha explicat als assistents com millorar la qualitat assistencial de la gent gran i com economitzar esforços per part del cuidador. El curs es repetirà el 12 de novembre i és totalment gratuït. Per inscriure’s a les pròximes jornades, cal adreçar-se a la Residència Geriàtrica (93 792 00 98).

L’Ajuntament i l’OAL Residència Geriàtrica volen donar continuïtat a aquesta primera iniciativa amb la programació de més cursos de formació relacionats amb el camp de la geriatria i l’atenció a la gent gran que s’oferirant de manera periòdica durant l’any.