Una avaria deixa part d’Arenys de Mar amb les escombraries al carrer durant unes hores

La Brigada d’Obres i Serveis Municipals de l’Ajuntament d’Arenys de Mar demana paciència als veïns fins que resolguin la situació. Un dels dos camions que recull les escombraries es va avariar quan tot just feia una hora que s’havia començat el servei de recollida, cap a les nou de la nit i quan treballava a la zona del Cònsul. Concretament es tracta del camió que fa la recollida d’escombraries porta a porta als carrers estrets del nucli urbà. La recollida es fa manualment i, per tant, és més lenta.


El sector més afectat per aquest retard han estat els carrers de la banda esquerra de la Riera, on justament aquesta nit s’havia de fer la recollida de trastos vells. Aquest servei no s’ha pogut reactivar fins a les sis del matí i la previsió és que a les dotze del migdia la situació quedi normalitzada.

En canvi, va continuar treballant l’altra unitat de recollida d’escombraries de l’empresa adjudicatària del servei, Fomento Construcciones i Contratas (FCC), que és la que s’encarregada de les zones d’Arenys de Mar que tenen contenidors al carrer.