Vilassar de Dalt programa una campanya contra la fam a l’Àfrica

L’Ajuntament de Vilassar de Dalt s’adhereix a la campanya Catalunya contra la fam a l’Àfrica, iniciada per la UNICEF i la FAO, amb la intenció de paliar la fam en aquest continent, especialment als països més castigats per la falta d’aliments, la sequera i pels conflictes bèl·lics, com ara Etiòpia, Eritrea, Somàlia o Sudan.

L’adhesió a aquesta campnaya es va aprovar, per unanimitat, en el plenari votant a favor la moció presentada pels grups d’Opció per Vilassar i CiU, i secundada pel Grup d’Esquerres, PSC i PP.
La campanya, a Vilassar de Dalt, consistirà en fer una crida activa al municipi per tal de recollir alimentscom farina, sucre, oli, arròs, galetes i tot tipus de pasta (macarrons, fideus, etc.). Així mateix també hi ha un compte corrent a Caixa de Girona per aquelles persones que vulguin col·laborar aportant diners, 2030 0000 11 3300121828.
Per tal de fer arribar als ciutadans i ciutadanes la informació de la campanya, s’editaran un pòsters que es penjaran pels carrers del poble a partir del dimecres dia 5 de febrer, en els quals s’informarà dels punts de recollida de menjar i també del compte corrent per ingressar els diners de les donacions. L’emissora municipal Ràdio Vilassar de Dalt també col·laborarà en la divulgació de la campanya fent falques informatives.
El plenari ha acordat encarregar la coordinació de la campanya a la regidoria de Serveis Socials. Maite Gasull ha manifestat que els primers punts de recollida de menjar podrien ser les escoles de Vilassar de Dalt, sempre que hi estiguin d’acord, l’Ajuntament, a través del Casal Piferrer, la nova escola d’educació infantil can Roura, la parròquia i totes les entitats del poble que s’hi vulguin. sumar.