01.09.2016Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
BuscadorjoveBuscadorjove
CCMCCM - Educació i JoventutEducació i JoventutCCM - Educació i Joventut - Servei comarcal de joventutServei comarcal de joventut

bannerpoljoventutblanc2

bannerblancTET

Enllaços

Si tens entre 16 i 29 anys i no estàs treballant ni estudiant, la Garantia Juvenil et pot donar l’oportunitat que et manca. Inscriu-te  a la Garantia Juvenil i podràs beneficiar-te dels cursos gratuïts i ofertes de treball que ofereix el Programa. 

Per exemple,  durant el mes d’Octubre començaran els NOUS CURSOS que ofereix la Cambra de Comerç al Maresme. Són cursos gratuïts de formació professional bàsica de 150 hores en àmbit de Cuina bàsica i pastisseria; Gestió i seguretat en magatzems; Sala i iniciació somelier i Controlador d’accessos. Per poder apuntar-te, si ja ets beneficiari de la Garantia Juvenil, només cal entrar en aquest enllaç web i omplir les teves dades personals.  

A més, si ets beneficiari de la Garantia Juvenil, tens opcions d’accedir al nou programa de contractació en pràctiques que s’iniciarà a partir d’octubre i novembre. 2.250 contractes per persones joves  titulades per treballar en ajuntaments i entitats sense ànim de lucre. Pots consultar la notícia en aquest enllaç: http://garantiajuvenil.gencat.cat/ca/actualitat/Noticia_04_08_2016/index.html 

Si t’interessa participar en aquests o altres recursos de la Garantia Juvenil, des del Consell Comarcal del Maresme t’oferim suport per fer la inscripció al sistema de la Garantia Juvenil, només cal demanar cita prèvia amb la Impulsora a través d’aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu per iniciar el procés. 

 Més de 750 joves de la comarca ja s’hi han inscrit! Tu també pots aprofitar-ho¡

                                                                          Garantia Juvenil
més informació >

De febrer a juny del 2016, el Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme ha atès prop d’un centenar de joves que es plantegen l’experiència de marxar fora una temporada.

Les temàtiques més demanades que hem registrat en les nostres assessories responen en un primer moment a aquelles informacions referides a les oportunitats de voluntariat (25%) i de treball a l’estranger (23%). Tot i que cal tenir en compte que a través de l’assessorament, la motivació inicial del jove va redefinint-se cap a un projecte de mobilitat més concret, que encaixi amb el moment vital, formatiu i/o laboral de la persona. 

gràfic
més informació >

Els tallers de mobilitat internacional són xerrades temàtiques, d'una hora i mitja o dues de durada, en què podràs fer-te una idea global i genèrica sobre un tema o aspecte concret de la mobilitat internacional. Les formacions et permetran aprofundir i treballar sobre el tema desenvolupat. Són gratuïts però t'has d'inscriure prèviament.
més informació >

Els serveis de joventut municipi a municipi

Municipis del Maresme

Dijous, 12 de novembre

garantia juvenil

Anteriors SegüentsDesprés de l'ESObanner observatori politiques educatives dibabanner_acTICbanner_jovecatbanner_netvibes_buscadorjove
Anteriors SegüentsMaresme Capacitabanner_acreditatbanner_portal_ejoventut2010
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12