20.02.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
BuscadorjoveBuscadorjove
CCMCCM - Educació i JoventutEducació i JoventutCCM - Educació i Joventut - Servei comarcal de joventutServei comarcal de joventut
 
Enllaços

Moltes persones que s'han adreçat a l'assessoria de mobilitat internacional jove del Maresme darrerament, tenen interès en conèixer les diferents opcions de voluntariat internacional per aquest estiu 2017. I de fet, ara és el moment de plantejar-se com decidim aprofitar aquests mesos, i començar a fer els tràmits per a sol·licitar una plaça.

Per això des del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme, hem organitzat una xerrada informativa sobre quatre tipus diferents de voluntariat internacional, que realitzen entitats properes a nosaltres, i que ens ho explicaran directament aquest dimecres 22 a Mataró. Durant la xerrada es parlarà de les diferencies entre les brigades internacionals, els camps de treball, les estades solidàries i els camps de solidaritat. També s'aprofundirà en els aspectes pràctics de les diferents estades, com ara dates d'inscripció, preus, allotjaments, destinacions, modalitats d'activitat i aprenentatges durant l'estada en el voluntariat, etc.

Pots fer la teva inscripció a partir d'aquest enllaç.

xerrada voluntariat
més informació >

El butlletí d'aquest mes inclou: un llistat d'entitats que treballen amb algun tipus de voluntariat; quins carnets que resulten d'utilitat per viatjar; les ofertes de pràctiques, places de voluntariat, beques i llocs de treball; la nostra maresmenca del mes (Voluntària a Mèxic); i el taller sobre mobilitat que ha tingut lloc a un Institut de Mataró.


També trobaràs informació sobre la propera xerrada sobre voluntariat internacional que es farà a Mataró, i on hi hem convidat al Setem, la COCAT, el Servei Civil Internacional i Associació Catalana per la Pau.

descarrega'l
més informació >

Els serveis de joventut municipi a municipi

Municipis del Maresme

Dijous, 12 de novembre

garantia juvenil

Anteriors SegüentsDesprés de l'ESObanner observatori politiques educatives dibabanner_acTICbanner_jovecatbanner_netvibes_buscadorjove
Anteriors SegüentsMaresme Capacitabanner_acreditatbanner_portal_ejoventut2010
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12