18.01.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
BuscadorjoveBuscadorjove
CCMCCM - Educació i JoventutEducació i JoventutCCM - Educació i Joventut - Servei comarcal de joventutServei comarcal de joventut
 
Enllaços

A més de les ofertes de pràctiques, beques, intercanvis, voluntariat i treball a l'estranger, en aquest butlletí trobaràs una sel·lecció de blogs de viatgers per a preparar els teus viatges, informació de primera mà de com treballar d'Au-pair als EEUU per la nostra "Maresmenca" d'aquest mes, i recursos per a la formació de professionals en el programa Erasmus +, que ens explica el tècnic de joventut de Canet de Mar.

Butlletí icon
més informació >

Des del passat 27 de desembre, les persones més grans de 16 anys i més joves de 30 poden inscriure's a la Garantia Juvenil l'endemà de trobar-se en situació d'atur i quan faci també un dia que no estudien.

Aquests canvis van ser aprovats en el Consell de Ministres del divendres 23 de desembre, i publicades al BOE l'endemà, el 24 de desembre de 2016.

Al web de la Garantia Juvenil del Consell Comarcal del Maresme podeu consultar els nous requisits d'inscripció, així com els recursos que us ofereix la Garantia Juvenil en aquest moment. Recordeu que per poder participar en qualsevol dels recursos de la Garantia Juvenil és imprescindible estar-hi inscrit. Si encara no hi esteu, podeu demanar dia i hora amb la impulsora comarcal de la Garantia Juvenil omplint el formulari que trobareu en aquest enllaç.

Un dels recursos que s'iniciarà en breu i pel que ja s'estan duent a terme els processos de selecció, és el programa Joves per l'Ocupació. Aquest programa ofereix accions d’orientació, tutorització i seguiment individualitzat, formació professionalitzadora especialitzada i adquisició d’experiència professional en empreses a través de pràctiques.
més informació >

Els serveis de joventut municipi a municipi

Municipis del Maresme

Dijous, 12 de novembre

garantia juvenil

Anteriors SegüentsDesprés de l'ESObanner observatori politiques educatives dibabanner_acTICbanner_jovecatbanner_netvibes_buscadorjove
Anteriors SegüentsMaresme Capacitabanner_acreditatbanner_portal_ejoventut2010
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12