03.04.2020Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
BuscadorjoveBuscadorjove
CCMCCM - JoventutJoventutCCM - Joventut - Servei comarcal de joventutServei comarcal de joventut
 
Enllaços

Quedar-se a casa, no ha de ser sinònim d'avorriment o de no fer res. Degut a la situació excepcional que estem vivint, estan sortint iniciatives culturals i d'oci alternatiu per a què passem el temps a casa de la millor manera possible. Algunes d'aquestes iniciatives s'adrecen, especialment, als i les joves.

Aquí et deixem un recull d'opcions interessants per fer durant aquest dies. També pots consultar el nostre twitter @BuscadorJoveCCM on publicarem tota la informació que ens vagi arribant. Si en sabeu d'alguna altra, ens la compartiu i la publicarem.

Disfruteu molt!!!!

CAMPANYA #JOACTUO i #CLOTILDEACTUA organitzada per la Generalitat de Catalunya i el Palau Robert. Sessions musicals en streaming amb la col·laboració de diverses emissores de ràdio.

El proper divendres 3/04 de 17.45 a 20h RadioFlaixbac.

Clica sobre la imatge per accedir directament a l streaming.

ELS CASALS I ESPAIS JOVES DEL MARESME PROPOSEN DIFERENTS ACTIVITATS.

Consulta-les aquí                  

flaixbac


més informació >

ens quedem a casa

Mentre durin les mesures preventives, pots contactar amb el Servei Comarcal de Joventut a  elbuscador@ccmaresme.cat i per consultes específiques sobre Mobilitat internacional i Orientació i ocupació juvenil, trobaràs tota la infiormació a:més informació >

El mes de març arriba carregat de noves oportunitats per a què iniciïs el teu projecte de #mobilitatinternacional.

Saps en què consisteix un intercanvi juvenil, un camp de treball, una estada solidària, o un voluntariat de llarga durada? Com i quan pots marxar? Mira els videos que hem preparat!


Com sempre trobaràs informació sobre convocatòries d'intercanvis, voluntariat, pràctiques i ofertes laborals per marxar a l'estranger. 

Descarrega-te'l o subsciu-te per rebre'l cada mes automàticament

Et recordem que tens a la teva diposició 5 punts d'assessoria presencial on t'ajudarem a resoldre els teus dubtes. Contacta'ns per mail o per XXSS

assessories_mobin
més informació >

Els serveis de joventut municipi a municipi

serveis de joventut als municipis del maresme

Anteriors Següentsbanner observatori politiques educatives dibabanner_acTICbanner_jovecatbanner_netvibes_buscadorjoveMaresme Capacita
Anteriors Següentsbanner_acreditatbanner_portal_ejoventut2010
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12