25.01.2020Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
BuscadorjoveBuscadorjove
CCMCCM - JoventutJoventutCCM - Joventut - Servei comarcal de joventutServei comarcal de joventut
 
Enllaços

Any nou projectes nous... Si els vostres tenen a veure amb la mobilitat internacional, dóna un cop d'ull al butlletí de gener!!

Entre moltes altres opcions, et recordem que encara està obert el procés de selecció per fer pràctiques a Brescia, Itàlia, amb el Programa TLN. Si t'interessa posa't en contacte amb mobilitatjove@ccmaresme.cat i te n'informem amb tot detall!

2020_ Butlletí mobilitat internacional gener

2020_ Butlletí mobilitat internacional gener

Fitxer: 202001_Butlleti_gener.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 19
Mida: 1,68 MB


més informació >

programa Referent Juvenil


El Programa Referent d'Ocupació Juvenil que presta el Consell Comarcal a 29 municipis del Maresme es reforça aquest any amb la contractació d'una segona figura professional per poder ampliar l'assessorament i acompanyament als i les joves en la transició del món educatiu al món laboral. Aquest és un servei subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinançat per la Iniciativa d´Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu. El seu objectiu és orientar i acompanyar la transició de les persones joves, d'entre 16 i 29 anys facilitant eines els hi permetin millorar les seves possibilitats d'ocupació.
més informació >

Busquem joves del Maresme per fer pràctiques a Itàlia amb el programa TLN Mobilicat.

Aquest any des del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme, juntament amb Nexes Interculturals de Joves, volem crear un grup de participants de la comarca per passar 3 mesos fent pràctiques a Brescia, Itàlia.

Una oportunitat única per aprendre, viatjar i per posar en pràctica el que has estudiat!

Apunta’t a una de les xerrades informatives que es fa al Maresme o posa’t en contacte amb nosaltres a: mobilitatjove@ccmaresme.cat

Inscripcions a: http://bit.ly/tln-maresme
més informació >

Els serveis de joventut municipi a municipi

serveis de joventut als municipis del maresme

Anteriors Següentsbanner observatori politiques educatives dibabanner_acTICbanner_jovecatbanner_netvibes_buscadorjoveMaresme Capacita
Anteriors Següentsbanner_acreditatbanner_portal_ejoventut2010
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12