17 municipis del Maresme se sumen a les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa de la Vallalta

 
La primavera i el bon temps fan que la maduixa de la Vallalta esdevingui la reina de la taula i no només a l’hora de les postres. El seu gust, el seu aroma i el seu colorit aporta un toc especial a salses, entrants i, fins i tot, als plats principals. Els restauradors i els artesans alimentaris del Maresme ens en proposen mil formes de d’assaborir-les. Del 20 d’abril al 31 de maig, Jornades Gastronòmiques de la Maduixa. Bon profit!

Les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa de la Vallalta compten aquest any amb la participació d’una vuitantena de restaurants i establiments alimentaris de 17 municipis de la comarca, 5 més que a l’edició 2012. Les propostes gastronòmiques dels restaurants, les pastisseries i els establiments de menjar cuitat es complementen amb activitats paral·leles com la 14 Fira de la Maduixa de Sant Cebrià de Vallalta, la 10 Diada de la Maduixa a Canet de Mar, la 14 Diada Màgica de la Maduixa i el Vi a Sant Iscle de Vallalta o la Diada de la Maduixa a Arenys de Munt.

Els municipis participants a les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa de la Vallalta són: Sant Pol de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Canet de Mar, Sant Iscle de Vallalta, Arenys de Munt, Arenys de Mar, Argentona, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, Malgrat de Mar, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Les activitats programades i les ofertes gastronòmiques que proposen els establiments participants es poden veure en el fullet que ha editat el Consorci de Turisme i el Consell Comarcal a través del projecte Productes de la Terra Maresme. A la publicació també es relacionen els productors de maduixa del Maresme que tenim a la comarca i s’inclouen 7 originals receptes culinàries proposades pels restaurants Sant Pau (Carme Ruscalleda) de Sant Pol de Mar; La Taverna de Sant Pol de Mar, La Toscana d’Arenys de Mar, Can Baladia d’Argentona, 6Q de Canet de Mar i La Treva de Mataró. Cada plat està acompanyat d’una proposta d’harmonia amb un vi de la DO Alella.

Trobareu aquesta publicació en els establiments participants, a les oficines municipals, oficines de turisme i al Consorci de Turisme. També us el podeu descarregar on-line, clicant sobre la imatge: