8ena EDICIÓ DEL PROGRAMA “ACCELERA EL CREIXEMENT”

PROGRAMA DE SUPORT A EMPRESES AMB ALT POTENCIAL DE CREIXEMENT


 


Solament queda 1 mes per presentar candidatures!

Accelera el creixement és un programa d’alt rendiment dirigit a empreses, amb l’objectiu de dissenyar i implementar el projecte de creixement del negoci. Es tracta d’una col·laboració entre la Diputació de Barcelona i PIMEC.


Aquest programa s’adreça a pimes amb tres treballadors o més, cinc anys de vida o més (creades abans del 31/12/2014), amb centre de decisió a la demarcació de Barcelona i amb voluntat de créixer. De totes les candidatures rebudes se’n farà una selecció de les 50 amb més potencial de creixement.


Les empreses participants tindran l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i d’assessorament en companyia d’experts en temes com estratègia, finançament, transformació digital, innovació i internacionalització, entre altres, per tal d’abordar els seus projectes de creixement. El cost aproximat per empresa és de 5.500 euros. L’empresa solament paga 500 euros (+IVA). La resta està subvencionat per PIMEC i Diputació de Barcelona.


Per a més informació, podeu consultar el díptic del programa, l’enllaç www.acceleraelcreixement.com i el següent video promocional.   


 


Les candidatures es podran presentar fins el dilluns 3 de juny de 2019 (inclòs) al Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme, mitjançant el formulari d’inscripció.


Si esteu interessats en participar en aquest programa, poseu-vos en contacte amb el Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme a través del següent correu electrònic emprenedoria@ccmaresme.cat o bé per telèfon al 93 693 14 50.