CALENDARI D’ACTIVITATS FORMATIVES 2019 DEL SERVEI D’EMPRENEDORIA

 


Presentació de la programació formativa per aquest any 2019 qie el Servei d’Emprenedoria del Maresmeha preparatper a persones emprenedores i empreses

El Consell Comarcal del Maresme inicia aquest mes d’abril el seu calendari d’activitats formatives adreçades a empreses i emprenedors. 


Durant tot l’any 2019, el Servei d’Emprenedoria, depenent de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme, proposa un ventall de cursos i sessions formatives encaminades a proporcionar noves eines a les petites i mitjanes empreses i als autònoms i emprenedors, per tal que puguin gestionar diferents aspectes de l’activitat empresarial.


La durada d’aquestes formacions es mou d’1 a 4 sessions d’entre 3 i 4 hores, depenent del grau d’aprofundiment en la temàtica impartida. La majoria tenen lloc en horari de tarda, per facilitar la conciliació laboral.  


Cada any des del Servei d’Emprenedoria s’intenta oferir temàtiques d’actualitat, que responen a necessitats detectades així com a demandes rebudes. L’objectiu és identificar les possibles àrees de millora de les empreses dels participants, assimilar els propis recursos i aprendre a utilitzar diversos tipus d’eines per desenvolupar o fer progressar els seus negocis. 


L’oferta formativa d’aquest 2019 s’encamina a objectius com la utilització de xarxes socials, conèixer el màrqueting online, les habilitats comunicatives i de lideratge, i la gestió fiscal entre d’altres. 


Alguns d’aquests cursos són parcialment subvencionats. 


Us convidem a consultar el Calendari d’activitats formatives 2019.