Acord per crear una xarxa sense fils a Canet

Un col.lectiu de canetencs interessats en l’aplicació de les noves tecnologies a Canet s’han trobat amb responsables de la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament i han acordat tirar endavant la creació d’una xarxa sense fils a Canet.


Entre d’altres temes, a la trobada es va fer públic l’acord d’ Edicions Els 2 Pins i la Plataforma CANET WIRELESS per coordinar la xarxa sense fils al nostre poble.

Des del passat 28 d´abril, Edicions Els 2 Pins i la Plataforma CANET WIRELESS, han convingut unificar esforços, tot tirant endavant un sol projecte de xarxa sense fils, sota el nom de Canet sense fils.

Els membres dels col.lectius Vilaweb Canet i Canet Wireless Jordi Rossell, Joan Noguera, Jordi Arcas i Lluís Llovet formen, des del dimecres passat, la branca de Noves tecnologies d’Edicions Els 2 Pins.

D´aquesta manera s´aprofita l´estructura de la qual ja disposa Edicions Els Pins i s’amplia amb un grup de joves amb estudis d’informàtica i noves tecnologies molt interessats a aplicar el sense fils a Canet.

La intenció és que en menys d´un any aquesta xarxa ja sigui una realitat. Per aquest motiu s´han tingut contactes amb el regidor de Comunicació Òscar Figuerola, per exposar-li el projecte i que buscar punts de col·laboració amb l´Ajuntament, per aconseguir que sigui realment una xarxa d´utilitat pública, oberta a tothom.

A la reunió d’aquest dijous Figuerola va prendre el compromís de col.laboració institucional en aquest projecte i en d’altres que també li han estat proposats, com ara cursos de formació Linux i va demanar-los l’assessorament en l’àmbit de la Comunicació. El grup s’ha compromès, entre d’altres temes, a valorar aquest web municipal perquè ofereixi el millor servei possible a la població.