Activitats formatives

El Consell Comarcal del Maresme proposa, per als propers mesos, interessants activitats formatives adreçades a empreses i emprenedors, que seran impartides a la seu del CCM. 

 

APRÈN A FER EL COMPTE DE RESULTATS PER GESTIONAR EL TEU NEGOCI
8 hores
13 i 15 de novembre, de 15 a 19h
Curs parcialment subvencionat. Cost: 16€
El taller té com a objectiu ajudar a la persona empresària individual a realitzar el Compte de Resultats mensual de la seva empresa. Es tracta de mostrar el funcionament d’una eina fàcil i pràctica per analitzar els ingressos i despeses i valorar la viabilitat econòmica del negoci.  

GENERAR CONNEXIONS PROFESSIONALS DE GRAN IMPACTE
8 hores
11 i 13 de desembre, de 15 a 19h
Curs parcialment subvencionat. Cost: 16€
Aquesta activitat formativa vol transmetre les eines precises per entrenar les competències de comunicació interpersonal, i proporcionar més recursos a l’hora d’afrontar les diferents situacions en les relacions professionals.
L’objectiu d’una bona comunicació en l’entorn laboral és incrementar l’entusiasme i la satisfacció de l’interlocutor i aconseguir contactes personals de gran impacte.
El contingut i l’enfocament del curs són totalment vivencials, pràctics i amb exemples. Es mostraran les fórmules d’utilització d´eines de la psicologia de les emocions i de la motivació, coaching i neuromàrketing.