ACTIVITATS FORMATIVES

 


El Servei d’Emprenedoria presenta les noves activitats formatives

Els pròxims mesos de novembre i desembre continuen plens d’activitats formatives adreçades a acompanyar en el seu creixement les empreses i les persones emprenedores del Maresme.


Durant el mes de novembre acabarem els curs, iniciat a l’octubre, Aprèn a captar clients per Internet, que ens dóna una visió àmplia de com posicionar el nostre negoci a les xarxes socials. Aquest curs permet ampliar els coneixements de màrqueting digital que havíem iniciat a l’abril i al setembre amb les dues sessions del curs Aprofita Instagram creant dissenys i infografies atractives.


El programa Emprenedoria en clau femenina, arriba a la seva fi amb el curs Sóc una empresa responsable, com ho demostro. Aquest curs es durà a terme els dies 12 i 19 de novembre de 16h a 18h. El seu objectiu és donar a conèixer aquelles actuacions que podem fer, en els nostres negocis, amb impacte social i ambiental.


A finals de Novembre, ens tornarem a trobar a la XIX Setmana de l’Emprenedoria del Maresme. Com en les darreres edicions, durant la setmana es faran 9 càpsules formatives de diversos temes, acabant el divendres amb una Cloenda amb Networking obert a totes les persones participants.


Per acabar el programa formatiu del 2019, realitzarem la I Jornada Empresarial d’Economia Circular del Maresme. Aquesta jornada, prevista a principis de desembre, té com a objectiu apropar la filosofia circular al teixit empresarial de la comarca.


Podeu trobar més informació de les activitats formatives i fer les inscripcions al següent enllaç.


Aquesta formació es complementa amb el Servei d’Assessorament personalitzat que ofereixen els tècnics del Servei d’Emprenedoria.