03.04.2020Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Maresme Servei d'EmprenedoriaMaresme Servei d'Emprenedoria

T'ajudem

Clica aqui

Envieu-nos la vostra petició emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ


Assessora't

Servei Emprenedoria Consell Comarcal Maresme

SERVEIS I ACCIONS DEL SERVEI D'EMPRENEDORIA EN SITUACIÓ D'EXCEPCIONALITAT DEGUT A LA CRISI SANITÀRIA DEL COVID-19

Degut a la situació d'excepcionalitat que viu la societat avui dia, ens hem vist obligats a modificar el nostre catàleg de serveis. Queden suspesos tot tipus d'actes presencials fins a nou avís.

El correu electrònic emprenedoria@ccmaresme.cat serà el canal de comunicació que farem servir per a qualsevol acció que realitzem des del Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme. Si teniu alguna suggerència, dubte o consulta podeu adreçar-vos directament a nosaltres a través d'aquest correu.

NOU CATÀLEG DE SERVEIS 

  • Informació i orientació: Explicació del catàleg de serveis de l’entitat als usuaris i de les modificacions que s'han realitzat aquests últims dies.
  • Assessorament: Respondrem les consultes, dubtes i suggerències per correu electrònic. S'estudiarà el model de negoci i es validarà mitjançant la redacció de plans d’empresa i estudis de viabilitat per tal de definir millor el seu projecte i a posar-lo en marxa de la mateixa manera que es venia fent amb anterioritat.
  • Serveis de mediació per a l'accés de finançament: Respondrem les consultes, dubtes i suggèrencies per correu electrònic. També informarem i assessorarem a aquelles persones que vulguin capitalitzar la prestació contributiva de l'atur. S'estudiarà el model de negoci i ajudarem a confeccionar la memòria justificativa. 
  • Cerca de finançament: Informació i difusió de les diferents possibilitats de finançament bancari i alternatiu que millor s’adaptin a cada projecte.
  • Ajuts i subvencions: Informació, difusió i suport a la tramitació d’ajuts i recursos disponibles als que es puguin acollir les persones emprenedores per tal de desenvolupar el seu projecte empresarial. S'estudiarà cada cas d'una manera individualitzada i es derivarà a l'ens que correspongui.
  • Serveis a la consolidació: Assistència tècnica a empreses per correu electrònic.
  • Formació dirigida a persones emprenedores: Les formacions presencials queden aturades fins a nou avís. 
  • Serveis de finestreta única empresarial: Els usuaris que vulguin realitzar tràmits de constitució que enviïn un correu electrònic a emprenedoria@ccmaresme.cat.
  • Serveis de Vivers d’Empresa i Espai Coworking: Aquest servei queda aturat fins a nou avís.
 
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12