Ajuts de 15.876 euros a joves que hagin iniciat una activitat econòmica o professional

Fins a les 14 hores del 15 de juliol es poden sol·licitar els ajuts que atorga el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat a les persones joves que inicien una activitat econòmica o professional com a persones treballadores autònomes amb l’objectiu de facilitar el manteniment del seu projecte d’emprenedoria a llarg termini.

La convocatòria d’aquest any especifica que poden sol·licitar l’ajut les persones d’entre 18 i 29 anys que hagin iniciat una activitat econòmica i estiguin donats d’alta al registre del programa de Garantia Juvenil en situació “inscrit beneficiari”. A més, cal acreditar un percentatge mínim d’ingressos i mantenir l’activitat econòmica o professional per la qual s’ha sol.licitat l’ajut un mínim de 18 mesos de manera ininterrompuda.

També cal que durant aquest temps, portin a terme amb aprofitament una acció de caràcter formatiu o de suport que contribueixi a millorar la gestió del negoci o estigui relacionada directament amb l’activitat econòmica o professional que estiguin duent a terme.

Les persones que reuneixin tots els requisits rebran un ajut de 15.876 euros.

Igual que en anteriors convocatòries, el Consell Comarcal assessora els joves maresmencs en la presentació de la sol·licitud.