Ajuts per equipar el nou consultori metge de Dosrius

L´Ajuntament Dosrius en data 14/08/2003 i amb número de registre d´entrada 3432, ha rebut una notificació del Servei Català de la Salut, en la qual se li concedia un ajut per un import de 13.508,97 €, corresponent al 100% de l´ajut sol·licitat per aquest consistori per equipar el consultori metge de Dosrius.


El consultori metge de Dosrius, s´ha reformat totalment, i les obres s´han realitzat en dues fases: la primera consistent en l´enderroc de l´antic edifici i la fonamentació i estructura del futur consultori metge i la segona fase ja s´ha realitzat i consisteix en el repartiment de les consultes, sala d´espera i serveis necessaris, mancant l´equipació de material sanitari. Per aquest motiu, es va demanar una subvenció, la qual ha estat concedida en la seva totalitat perquè tot el material necessari per desenvolupar la corresponent tasca sanitària, estigui en el nou consultori mèdic de Dosrius.

Cal destacar que l´edifici construït en la seva part baixa estarà destinat a consultori mèdic, però el pis superior ha quedat un espai que serà destinat a exposicions, trobades, xerrades, reunions… de més de 160 m2.


Josep Jo i Munné
Alcalde