Tret de sortida de la segona edició del CANET CANÇÓ

El CANET CANÇÓ d’enguany està dividit en dues parts. La primera té un caire popular i es farà coincidint amb la Festa Major petita i la Diada Nacional. El que hì podeu veure és:


Companyia Elèctrica Dharma: el dissabte 6 de setembre a les 23.00 hores al pati de l’Escola de Teixits. Entrades: 4 euros anticipada (al Puntdi). 6 euros a taquilla

Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries: dijous 11 de setembre a les 19.00 hores a la Plaça Macià. Gratuït

Pa sucat (música popular per a infants i adults): dissabte 13 de setembre a les 18.00 hores al pati de la Biblioteca P.Gual i Pujadas

La segona part del CANET CANÇÓ se centrarà en la cançó d’autor. Seran quatre concerts que es completaran amb una exposició sobre els 100 discs més representatius de la cançó catalana.

Al cicle col.laboren amb l’Ajuntament, entitats locals com l’Associació Cultural Plataforma Odèon, L’Associació Cultural de Cinema Infantil, el Centre Parroquial, l’Escola de Música i el Consell de Joves. El projecte està gestionat un any més per l’empresa Xou.

En aquesta segona part dedicada a la cançó d’autor podrem escoltar:

Adrià Puntí: 11 d’octubre
Lluís Llach: 18 d’octubre
Pascal Comelade i Enric Casasses: 25 d’octubre
Joan Isaac: 1 de novembre

Aquests quatre concerts es faran a Vil.la Flora. El preu de cadascun és de 6 euros venda anticipada i 8 euros a taquilla.