Arriba la Setmana de l’Emprenedoria al Maresme amb 9 càpsules formatives

 

La Setmana de l’Emprenedoria del Maresme que promou el Consell Comarcal del Maresme arriba a la seva dissetena edició. Durant una setmana, del 26 al 30 de novembre, les persones emprenedores, autònomes o que estan planejant muntar un negoci propi, tenen l’oportunitat d’assistir gratuïtament a diferents sessions de formació en temes de gestió, fiscalitat, promoció de producte i marca, lideratge…. En total, 9 càpsules formatives i un networking que permetrà als assistents ampliar la seva xarxa de contactes professionals. Ja es poden formalitzar les INSCRIPCIONS

La temàtica triada per aquesta edició de la Setmana de l’Emprenedoria incorpora tots aquells aspectes que s’han detectat des del Servei d’emprenedoria comarcal que més preocupen a les persones que tenen un petit negoci o estan treballant per fer-lo realitat en breu. 

En aquesta edició, a més, es manté una formació específica per a dones emprenedores donat que el Maresme és una comarca amb una elevada feminització de l’atur, i, moltes dones aposten per l’autoocupació.

Per a la formació, es compta amb professionals en actiu que posaran els seus coneixement tècnics i la seva experiència al servei dels assistents.

PROGRAMA
 
 

9:30 – 11:30h

9:30 – 11:30h
Fiscalitat de l’empresa individual, drets i obligacions Com crear una marca atractiva
Formadora: Maria Luque Formador: Marc Pericas
12:00h – 14:00h 12:00h – 14:00h
la intel·ligència emocional per potenciar les habilitats emprenedores Com gestionar el meu patrimoni com a autònom
Formador:Raúl Ravelo Formador: Xavier Ysarn
 
 
9:30 – 11:30h 9:30 – 11:30h
El poder de instagram per petites empreses La importància de la gestió del temps i les emocions
Formadora: Eva Peiró Formador: Natalia Cárdenas
12:00h – 14:00h 12:00h – 14:00h
Millora la teva capacitat d’autolideratge i negociació Aprofita les teves xarxes per treure rendiment de la teva empresa
Formador: Joan Canals Formadora: Sílvia Noé
 
 
9:30 – 11:30h
El lideratge i la motivació de la dona emprenedora
Formadora: Anna de Quirós
12:00h – 14:00h
Networking