Busquem treballadors/es autònom/es per ajudar-los a consolidar el seu negoci

 

El Consell Comarcal durà a terme al Maresme el programa “Consolida’t” que té com a objectiu ajudar i acompanyar els treballadors/es autònoms/es a consolidar i fer crèixer el seu negoci. Les persones que hi participin rebran el suport gratuït d’experts. El proper divendres, 12 de febrer a les 13:00h, es farà una sessió informativa per a tots aquells professionals de la comarca que hi estiguin interessats. Per assistir-hi cal inscripció emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ

Les darreres dades oficials, recollides a l’informe trimestral sociolaboral del Maresme elaborat per l’Observatori de desenvolupament local del Consell Comarcal, indiquen que al Maresme hi ha 34.717 treballadors autònoms. El 76% presta la seva activitat econòmica en el sector serveis; el 13% a la construcció; el 9% a la indústria i el 2% al sector primari.

Per tal d’ajudar aquest col·lectiu a fer crèixer el seu negoci, el Servei d’emprenedoria del Consell Comarcal oferirà al Maresme el programa “Consolida’t” que impulsa el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat.

Hi poden participar:

  • Treballadors/es autònoms/es
  • Treballadors/es autònoms/es econòmicament dependents (TRADE)
  • Treballadors/es donats d’alta al règim d’autònoms integrat en una societat civil privada, una comunitat de béns o una societat lmitada (amb menys de 4 persones contractades i una facturació infrior a 5.000.000 € anuals)
  • Persones que hagin cessat la seva activitat i vulguin dur a terme un nou projecte

Per tal d’explicar el funcionament del programa, el proper divendres, 12 de febrer a les 13:00h, es farà una sessió informativa al Maresme Centre de Negocis (Avinguda Jaume Recoder 85-87 de Mataró. Davant l’estació de Renfe).

Les persones interessades s’hi han d’inscriure emplenant AQUEST FORMULARI.