CALENDARI D’ACTIVITATS FORMATIVES D’EMPRENEDORIA 2020

 


El Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme té previst iniciar al mes d’abril el seu calendari anual d’activitats formatives adreçades a persones emprenedores, autonòms/es i empresaris/es.

El Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme preveu posar novament en marxa la seva programació formativa. A partir del mes d’abril s’han programat diversos accions formatives que facilitin la millora de les capacitats del teixit empresarial de la comarca. 


Durant tot l’any s’ofereixen un ventall de cursos, tallers i sessions formatives encaminades a l’aportació de coneixement i aprofundiment de temàtiques actuals relatives a l’àmbit empresarial i tecnològic; es tracta de propostes que pretenen respondre a necessitats detectades així com també a demandes rebudes, i que siguin d’interès per a diferents activitats empresarials. 


En aquest sentit, l’oferta formativa d’aquest 2020 s’adreça entre d’altres temes, a la utilització i aprofitament de les xarxes socials, la venda i la publicitat online, la gestió fiscal, la protecció de dades, l’economia circular, etc. La durada d’aquests cursos és d’ 1 a 4 sessions, d’entre 3 i 4 hores cadascuna, depenent de cada tema i dels seus continguts. La majoria tenen lloc en horari de tarda, i s’imparteixen sempre a les instal·lacions del Consell Comarcal. Les inscripcions s’obren uns dies abans de la seva data d’inici i es fa una difusió especifica per cada acció formativa. 


Les primeres formacions previstes per al mes d’abril* són:  • Com fer negoci a Internet i les xarxes socials: 14 i 16 d’abril, de 15:00h a 19:00h

  • Dissenyant la meva proposta de valor: 21 d’abril, de 15:00h a 19:00h

  • Què he de saber de l’economia circular per emprendre?: 28 d’abril, de 15:00h a 19:00hUs convidem a consultar el calendari d’activitats formatives 2020 Si teniu qualsevol consulta us atendrem al següent correu electrònic: emprenedoria@ccmaresme.cat

* La situació actual pot provocar un ajornament de les dates previstes.