“DONES EMPRENEDORES I EMPRESÀRIES” FORMACIÓ 2020

 


Cinc cursos específics pensat i dirigits a dones emprenedores i empresàries, amb la voluntat d’apoderar-les i fer-les més visibles en l’àmbit empresarial.

El Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme inicia aquest proper mes d’abril el seu calendari anual d’accions formatives.


Dins del ventall de formacions previstes, hem inclòs cinc cursos específics pensats i dirigits a dones emprenedores i empresàries, amb la voluntat d’apoderar-les i fer-les més visibles en l’àmbit empresarial.


Cada any, selecionem per aquest projecte d’emprenedoria femenina diferents temàtiques a tractar, com ara: la fidelització de la clientela, el posicionament al mercat del producte i el servei, la gestió financera, entre d’altres.


La durada habitual d’aquests cursos és d’1 sessió de 4 hores, en horari de matins i s’imparteixen sempre a les instal·lacions del Consell Comarcal. Les inscripcions s’obren uns dies abans de la seva data d’inici i es fa una difusió especifica per a cada acció formativa. 


Estava previst iniciar les primeres formacions durant el mes de març però la situació actual ha provocat un ajornament previst de moment pel mes d’abril, en espera de possibles canvis si calgués.


Us avancem les primeres previstes:  • 24 d’abril: “Atraure, retenir i fidelitzar als clients” de 9:30h a 13:30h

  • 30 d’abril: “Posiciona i diferencia el teu producte o servei” de 9:30h a 13:30h


Us convidem a consultar el calendari d’activitats formatives 2020


Si teniu qualsevol consulta us atendrem al següent correu electrònic: emprenedoria@ccmaresme.cat