Nova edició del Programa Consolida’t

 


Per a millorar la competitivitat dels negocis de persones treballadores autònomes.

Un any més el Consell Comarcal del Maresme i la Fundació Universitària Martí l’Humà col·laboren en la nova convocatòria del programa Consolida’t.


Es tracta d’un programa totalment subvencionat que promou el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i que té per objectiu donar suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom i lluitar contra la destrucció d’ocupació autònoma.


Aquesta edició comença amb un gran èxit de demanda, un total de 16 persones autònomes i ex-autònomes de 13 municipis de la comarca i representatives de diferents sectors i activitats ja han validat la seva inscripció. Durant els propers mesos estaran acompanyades de professionals de l’ambit de l’empresa i participaran en sessions formatives i d’assessorament per a la millora de la gestió empresarial del seu negoci. En concret, cada participant tindrà una persona experta assessora que l’ajudarà a analitzar la situació de la seva empresa, a cercar les àrees de millora i a planificar un pla d’acció per a donar un impuls a la seva activitat empresarial. 


A mitjans del mes de març estava previst iniciar la primera sessió del programa però actualment està ajornada en espera de posar-la en marxa en una nova data. 


Si teniu qualsevol consulta us atendrem al següent correu electrònic: emprenedoria@ccmaresme.cat