Camps de treball internacional. Un tastet de mobilitat al teu abast!

Els camps de treball, tal i com es plantegen a escala internacional, són activitats que combinen al mateix temps, oferir desinteressadament un servei a la comunitat, amb activitats lúdiques i d’interrelació sociocultural, amb joves d’altres països. Aquest treball voluntari vol dir aportar el propi esforç a una iniciativa col·lectiva que té com a finalitat millorar algun aspecte concret de la societat.

Es pot escollir d’entre un ampli ventall de camps de treball segons l’activitat a realitzar: ecologia, arqueologia, recuperació del patrimoni històric, música, etc.

Et refresquem la memòria amb aquest vídeo:


 Pots assistir a les sessions informatives que hi ha programades per informar-te amb més detall sobre els requisits, especialitats, destinacions, etc. També pots contactar directament amb les entitats que gestionen i organitzen els camps de treball: COCAT, SCI i SETEM. Les inscripcions s’obren aviat, així que si t’interessa no ho deixis passar!

Si per horaris i temps ho tens complicat per anar a les xerrades, et pots posar contacte amb el Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme o amb el Punt d’Informació Juvenil del teu ajuntament.