Carme Ruscalleda convida a introduir a la cuina els productes de proximitat

 
La prestigiosa cuinera maresmenca Carme Ruscalleda va compartir ahir amb 120 restauradors, productors i públic en general els seus secrets per gaudir de la cuina i preparar atractius plats plens de color, d’aromes i de gust. Ruscalleda va ser presentada pel president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, com “la principal ambaixadora dels productes de la terra i de qualitat del Maresme“.

Ruscalleda va defensar el producte natural i el producte de temporada com el nostre gran aliat per seguir una dieta equilibrada perquè “hem de tenir present que el menjar és salut i hem de saber què ens posem a la boca“. En aquest sentit, considera que “hem d’exigir qualitat“. A més, tenim la gran sort de viure en una comarca on al llarg de tot l’any podem gaudir de productes d’horta i productes de mar que tenen la capacitat de reactivar-nos els cinc sentits.

La cuinera de Sant Pol de Mar va repassar un per un els productes maresmencs: maduixes, pèsols, gambes… Productes d’horta i de mar que són reconeguts arreu per la seva qualitat i va compartir amb els assistents els seus secrets culinaris per preparar atractius plats plens de gust i presentacions que conviden a “divertir-nos” mentre les preparem i mentre les assaborim.

Ruscalleda, fidel al títol de la conferència que va pronunciar: “”Posa la cuina a la llista de les coses interessants de la teva vida“, va convidar els assistents a experimentar a la cuina i gaudir del gust dels nostres productes.