Casa Graupera converteix les seves tradicionals neules en joies gastronòmiques

 

Casa Graupera ha reinventat el seu producte tradicional: les neules i ha desestacionalitzat el seu consum reinventant el producte. El proper 13 de juliol donen a conèixer “joies & tapes“, un nou concepte gastronòmic que introdueix la geometria a la gastronomia i suggereix una nova forma d’assaborir les neules.

Casa Graupera, de Mataró, forma part del cens de productors de la terra que impulsa el Consell Comarcal del Maresme amb el suport de la Diputació de Barcelona, i en totes les seves propostes alimentàries defensa la filosofia Km0 i la creació de sinergies gastronòmiques de proximitat.

Per al proper 13 de juliol proposen una nit d’estiu diferent on conviden tothom a descobrir una nova forma de degustar una de les postres més antigues de Catalunya. El seu objectiu és situar la neula com a postre de moda i de referència nacional i internacional en el segle XXI. “Les receptes que suggerim converteixen les neules en un sorprenent detall per prendre en companyia, maridat amb multiples opcions: vins dolços, tes calents o freds, gelats, iogurts, fruites… La imaginació i el joc formen part del que pretén ser més que un una postre… un Hoc Gastronòmic.”

Entre les 11:00h i les 13:00h es podrà fer la degustació a la botiga del carrer Sant Simó de Mataró i a partir de les 20:00h en el Fossar Xic (Mataró)

Data: 2012-07-13

Lloc: Fossar Xic (Mataró)

Ho organitza: Casa Graupera (Mataró)