CONSOLIDA´T I IMPULSA EL TEU NEGOCI

El proper 31 de gener, a les 12:30h, tindrà lloc a la seu del Consell Comarcal del Maresme (Maresme Centre de Negocis) la presentació, per sisè any consecutiu, del programa CONSOLIDA’T.

 

CONSOLIDA’T té per objectiu donar suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom, oferint assessorament i formació gratuïta per part d’experts en l’àmbit de l’empresa. Aquests professionals analitzaran la situació particular, les fortaleses de negoci i les àrees de millora de cadascun dels participants. De la mateixa manera, els guiaran en el disseny de plans d’acció per a donar un nou impuls a la seva activitat professional.

El suport individual es complementarà amb formació específica (presencial i online), i seminaris i conferències.

Aquesta actuació d’assessorament empresarial està subvencionada al 100% pel Departament d’Empresa, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, i col·laboren en la seva realització el Servei d’Emprenedoria de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme, la Fundació Universitària Martí l’Humà (FUMH) i el Centre Pilot de Suport a la Innovació de la UAB.

L’activitat està adreçada a microempreses, treballadors autònoms, autònoms econòmicament dependents i ex-autònoms que després d’haver cessat la seva activitat vulguin tornar a reprendre-la. Si esteu interessats o coneixeu algú que n’hi pugui estar, podeu fer les inscripcions a través del següent formulari: