El 18 de febrer finalitza el termini perquè les empreses maresmenques que apliquen mesures de conciliació es presentin al premi que concedeix el CCM

 


El proper dimecres 18 de febrer finalitza el termini perquè les empreses maresmenques que apliquen mesures de conciliació de la vida laboral i familiar facin arribar al Consell Comarcal del Maresme  
els impresos per participar a la primera edició del premi a l’empresa socialment responsable en matèria de conciliació. El Consell Comarcal vol amb aquesta iniciativa fer un reconeixement públic d’aquelles petites i mitjanes empreses de la comarca que han avançat en l’implementació de polítiques que afavoreixen el benestar en la vida quotidiana de les persones.


Totes les empreses que optin al premi seran esmentades a totes les publicacions de l’acció. El lliurament del premi, obra d’un artista maresmenc, tindrà lloc a finals del mes de març a l’arxiu Històric de Mataró. El mateix dia es presentarà “El llibre blanc”, un manual de bones pràctiques on també es recollirà el marc legal, les opinions d’agents econòmics i socials i d’experts acadèmics. D’altra banda, el proper 25 de febrer se celebrarà la jornada “per Sortir-ne guanyant”  
Cliqueu aquí per veure el programa en el decurs de la qual s’abordaran diferents estratègies de conciliació. Aquestes accions les està tirant endavant l’Àrea de Promoció Econòmica i Cooperació Local del Consell Comarcal dins el Pacte Territorial per l’Ocupació del Maresme.