El Casal de Joventut de la plaça Espanya de Mataró acollirà durant aquest febrer un Taller de Cooperació pel Desenvolupament

El pròxim divendres, 14 de febrer, comença el “Taller Cooperació pel Desenvolupament”, organitzat per l’Assemblea de Cooperació per la Pau (ACPP) i que ha estat subvencionat per l’Ajuntament de Mataró, a través de la regidoria d’Igualtat i Solidaritat, en la convocatòria de projectes de cooperació en l’apartat de sensibilització social de l’any 2002.


Aquest taller és un curs pràctic d´introducció a la cooperació internacional, on es plantejaran els conceptes teòrics sobre desenvolupament i s´analitzaran les diferents tasques dels projectes de cooperació. Els continguts es treballaran directament amb la formulació d´un projecte, des que es rep la informació de la contrapart, es detecta la seva validesa i viabilitat i es plasma en paper.

El curs es farà els dies 14, 15, 21 i 22 de febrer de 19 a 21 h els divendres i els dissabtes l´horari serà de 10 a 14 h en el Casal de Joventut de la plaça Espanya.

El preu serà de 30 euros i els socis hauran d´abonar 10 euros, tot i que es contempla la possibilitat d´oferir matrícules gratuïtes als que ho precisin.

Les inscripcions es poden fer al telèfon 93 268 14 96, al fax 93 310 57 28 o enviant un correu electrònic a acppbarcelona@acpp.com.

Està previst que l´últim dia es faci una taula rodona on es parlarà de les experiències personals de gent que ha participat en els cursos de cooperació sobre el terreny que cada any organitza Assemblea de Cooperació per la Pau.

Exposició

Al llarg del curs, al Casal de Joves s´hi podrà veure una exposició de fotografies dels cursos de cooperació que van fer 8 joves amb l´ACPP al Marroc, Tunísia, Hondures, República Dominicana i Senegal.

L´objectiu de la mostra és donar a conèixer el treball que l´ONG està fent en aquests països.