El CCM presenta als regidors de la comarca els treballs realitzats sobre immigració

El Conseller Delegat de Serveis Personals del Consell Comarcal del Maresme, Xavier Serra, ha convocat una reunió amb regidors i regidores dels municipis de la comarca per reflexionar a l’entorn de la immigració al Maresme. La convocatòria s’ha fet arribar a alcaldes/es i càrrecs electes responsables de les àrees d’Educació, Joventut, Benestar Social i Cultura. La reunió es celebrarà a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme el dimecres, 15 d’octubre, a les 18:00h.El programa és el següent:
  • 18:00h.- Benvinguda
  • 18:05h.- Presentació del Pla Comarcal d’Integració dels Immigrants del Maresme i del Servei de Mediació, a càrrec del Conseller Delegat de Serveis Personals Xavier Serra.
  • 18:30h.- Xerrada-Col.loqui: “Vies d’enteniment i convivència amb la comunitat d’origen magrebí als municipis” a càrrec de la Dra. Amina Bargach. L’experta aportarà elements per entendre les dinàmiques socials d’aquest col:lectiu i exemples de bones pràctiques en actuacions comunitàries i municipals per tal de fomentar la convivència i les bones relacions de veïnatge.

En acabar l’acte, s’atendran les peticions dels mitjans de comunicació que hi estiguin interessats.