El Consell Comarcal contracta 10 joves en el marc del Programa Primera Experiència Professional en l’Administració Pública

El Consell Comarcal del Maresme ha contractat aquest divendres 10 persones menors de 30 anys en situació d’atur. Aquests joves, amb formació universitària, treballaran durant 12 mesos en diferents departaments del Consell Comarcal per adquirir una experiència laboral en el seu àmbit formatiu que facilitarà la seva futura ocupabilitat.

Aquesta contractació s’emmarca en el Programa Primera Experiència Professional en l’Administració Pública que forma part del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea, Next generation EU i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

La Vicepresidenta 3a i consellera de Desenvolupament Econòmic, Noemí Llorens, ha donat la benvinguda a le noves treballadores i treballadors felicitant-los per haver superat les diferents fases de selecció, a partir del centenar de currículums rebuts, i encoratjant-los a aprendre i a ser proactius aportant el seu coneixement teòric al funcionament ordinari de l’administració.

Amb aquesta contractació, el Consell Comarcal del Maresme vol contribuir a facilitar la inserció laboral de les persones que han acabat una formació i sovint necessiten acreditar una experiència professional per poder accedir al mercat laboral.

Tenint en compte la seva formació, 3 de les persones contractades desenvoluparan la seva feina en espais relacionats amb l’economia verda, 2 amb la digitalització de serveis i els 5 restants estaran adscrits a serveis de gestió i d’atenció a les persones.

Les 5 dones i els 5 homes que han signat avui el seu contracte laboral són del Maresme, en concret, resideixen a Mataró, Vilassar de Mar, El Masnou, Premià de Dalt i Tiana.