El Consell Comarcal del Maresme celebra el Dia Internacional de la Dona

El Consell Comarcal del Maresme va commemorar el Dia Internacional de la Dona, el passat dia 8 de març amb un acte dirigit a treballadors, treballadores i polítics de la casa.
Emguany, es va escollir el tema de la transversalitat de gènere i com introduir la perspectiva de gènere en els serveis del Consell Comarcal per fomentar la igualtat de dones i homes a la comarca.

L’acte es va dividir en dos moments:
– La presentació i la lectura del manifest institucional a càrrec del sr. Jordi Mir, Conseller Delegat de l’àrea de Benestar i Educació del Consell Comarcal del Maresme
– Una conferència a càrrec de la sra. Maria Àngels Gensana Riera de l’Istitut Català de les Dones, que va fer en primer lloc un balanç de l’estat de la igualtat de dones i homes en la nostra societat i en un segon lloc l’abordatge del concepte de la perspectiva de gènere i quines són les eines i els passos per incorporar-la en els diferents plans, projectes i accions dels serveis del Consell Comarcal.

L’acte va tenir lloc a la sala de plens del Consell Comarcal i va comptar amb el suport de l’Institut Català de les Dones.