El Consell Comarcal del Maresme valora positivament la suspensió de l’Acord marc del servei de menjador escolar

El govern del Consell Comarcal del Maresme (ERC,CiU i PSC) ha valorat positivament la decisió de la Comissió d’Ensenyament de la Generalitat de deixar en suspens l’Acord marc que contemplava canvis en la gestió i contractació d’empreses per a prestar el servei de menjador escolar de les comarques del Maresme i el Vallès Oriental.

El govern comarcal considera que és positiu establir mecanismes que facilitin la màxima participació abans de prendre una decisió en aquest àmbit. Tal i com recull el Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya (BOPC) de 7 de març, aquest és el compromís adoptat.

Els canvis en el procediment de contractació del servei de menjador escolar afectaven els centres públics de titularitat del Departament d’Ensenyament dels nivells obligatoris i/o segon cicle d’educació infantil ubicats als municipis del Maresme i el Vallès Oriental.

El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic l’havia suspès cautelarment recollint la petició de l’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura (Acellec) que l’havia recorregut per entrendre que dificultava l’accés de les petites i mitjanes empreses a les contractacions i els impedia competir en igualtat de condicions.