El pressupost 2015 del Consell Comarcal del Maresme serà de 28.882.800,85 €, un 1,2% inferior a l’actual

 

El Ple del Consell Comarcal del Maresme va aprovar ahir el pressupost per al 2015 que puja a 28.882.800,85 euros, una quantitat inferior en 1,21% al del present exercici (29.236.565,25€). Aquesta davallada obeeix principalment a la reducció d’ingressos provinents del finançament que concedeixen les administracions superiors.

El pressupost comarcal va ser aprovat pels vots favorables de l’equip de govern (CiU, PSC i ERC) i els vots contraris de l’oposició: PP, ICV i CUP.

En acabar el Ple, el president del CCM, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, va declarar: Estic satisfet perquè no hem tingut que amortitzar cap plaça i perquè hi ha hagut un treball molt intens de despatxos per a que les aportacions d’administracions supracomarcals fossin millors que les que ens van dir en un primer moment: ACA, beques menjador…etc“.

Per la seva banda, el Gerent del Consell Comarcal, Ramon LLastarry, va explicar que es tracta d’un “pressupost de continuitat i de contenció pressupostària” per a un any en què s’haurà de definir quin paper agafen els consells comarcals en funció de l’aplicació o no de lleis com LRSAL (Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració).

Per àrees de treball, Medi Ambient aporta el 38% dels ingressos del CCM, Benestar Social i Educació el 36%, Cooperació Municipal i Planificació el 18%, Serveis Generals el 4%, Promoció Econòmica el 3% i Joventut, Salut Pública, Cultura i Consum l’1%.

Podeu ampliar aquesta informació amb el document resum del Pressupost 2015, que trobareu CLICANT AQUÍ