Els ERTOS presentats per empreses del Maresme augmenten un 0,23% la darrera setmana

Actualització de les tramitacions d’expedients de regulació de l’ocupació. La xifra ha augmentat la darrera setmana un 0,23% pujant a 5.203 els ERTOS presentats a la comarca afectant 30.778 persones treballadores.

L’anàlisi fet per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal , constata que el ritme de creixement d’ERTOS al Maresme és lleugerament inferior al del conjunt de Catalunya que, durant la darrera setmana, ha registrat un augment del 0,31%.

El 95% dels expedients de regulació de l’ocupació registrats al Maresme són per causa major, si bé a la darrera setmana són els ERTOS presentats per altres causes els que han tingut un major increment. Concretament, l’augment registrat en aquests darrers ha estat de l’1,56%, un percentatge, però, inferior al del conjunt del territori català que registra una pujada del 2,18%.

Podeu ampliar aquesta informació, consultant l’informe publicat el 26 de maig

També podeu consultar tots els informes setmanals sobre l’afectació dels ERTOS al Maresme elaborats per l’Observatori del Desenvolupament Local en aquest apartat