Es busquen empreses del sector alimentari del Maresme interessades en exportar a França

 

Cada vegada hi ha més empreses que veuen en la internacionalització una interessant via per ampliar el seu negoci. L’obertura a nous mercats és tot un repte, però també una gran oportunitat, sobretot si s’ha comptat amb un bon assessorament i s’ha dissenyat correctament el projecte d’expansió comercial. El Consell Comarcal, dins el programa “Maresmexporta“, vol ajudar les empreses del sector alimentari del Maresme a introduir els seus productes en el mercat francès. Per proximitat i pels gustos del consumidor, França és un mercat adient pel sector alimentari maresmenc. El proper 20 de juliol a les 17h es farà una sessió informativa al Maresme Centre de Negocis (Avinguda Jaume Recoder 85-87 de Mataró) per explicar a les empreses interessades el detall del projecte.

Les empreses interessades es poden inscriure a la sessió informativa enviant AQUEST FORMULARI.

El projecte d’exportació del sector alimentari a França està totalment subvencionat per la Diputació de Barcelona, per tant no tindrà cap cost per a les empreses que hi participin.

L’assessorament i acompanyament a les empreses el farà una consultora experta en internacionalització i exportació en el sector alimentari.

Durant 6 mesos, les empreses seleccionades podran participar en les següents accions: 

  • Dimensionar internacionalment l’empresa
  • Mestratge en el disseny del Programa de Promoció Internacional (PPI)
  • Formació en internacionalització perquè puguin iniciar-se i continuar el seu camí exportador
  • Agenda Comercial a la Fira SIAL 2016 de París

Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb el Servei d’emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme:

Tel. 93 693 14 50

A/E: emprenedoria@ccmaresme.cat