Èxit de la primera trobada d’escriptores al Maresme

El passat dia 26 d´abril va ser un dia especial al Consell Comarcal del Maresme. Ja que hi va tenir lloc una entranyable trobada que va unir en un sol espai onze escriptores de la nostra comarca i una cinquantena de persones, la majoria de la qual eren dones.
El president del Consell Comarcal, el sr. Miquel Àngel Martínez i Camarassa va inaugurar l´acte amb un parlament de benvinguda.

 
  

Es va tractar d’una trobada oberta, espontània i enriquidora basada en l’intercanvi entre les autores i les assistents sobre diferents aspectes relacionats amb la seva experiència: el procés d’escriure, les trajetòries ben diferents de cada escriptora, dificultats amb les s’han trobat, èxits, peculiaritats de ser dona i escriure, etc.

La tertúlia va ser amanida per lectures de fragments de textos escrits per les convidades de l’acte barrejant poesia i prosa, cosa que va donar molta vida a l’acte i va fer, segons testimonis de les assistents, que les dues hores passessin volant.

Al final, va tenir lloc un altre tipus d’intercanvi que és la signatura dels llibres per part de les autores, moment que va generar altres espais de conversa, rialles i fotos de record.
Moltes gràcies a totes les i els assistents i a les escriptores que ens han volgut acompanyar en aquesta primera trobada d’aquest tipus i que tenim la intenció de repetir cada any.


Lali Ribera, Rosa Roca Riera, Eva Lleonart, Susanna Tortosa, Emma Ros Martin, Núria Pujolàs, Anna Cabot Dalmau, Emilia Illamola Ganduxe, Maria Català Serra, Maria Escalas i Raquel Picolo.