Finalitza la IX setmana de l’emprenedoria al Maresme

 

Un networking entre els assistents ha posat punt i final a la novena edició de la Setmana de l’emprendoria al Maresme que organitza el Consell Comarcal com a suport formatiu a les persones que són a punt de començar un negoci o ja el tenen en funcionament i necessiten consolidar-lo i fer-lo crèixer. La cloenda ha estat a càrrec del president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i del Conseller Delegat de Promoció Econòmica, Santi Fontbona.

El president del CCM ha agraït l’assistència i la implicació dels i les ponents que al llarg de la setmana han compartit les seves experiències amb la seixantena d’emprenedors i emprenedores que hi han participat. Martínez els ha encoratjat a no defallir davant les adversitats i ha ofert el servei d’emprenedoria comarcal com a punt de suport a les persones del Maresme que necessiten assessorament o un espai on ubicar les seves oficines. 

Per la seva banda, el Conseller Santi Fontbona ha manifestat que l’enorn econòmic que ens ha tocat viure ha fet que cada vegada siguin més les persones que aposten per emprendre i muntar el seu propi negoci. Això fa que les administracions “ens haguem de plantejar mesures de suport a aquest col·lectiu que cada vegada és més nombrós“.

La novena setmana de l’emprenedoria al Maresme ha comptat amb una seixantena llarga d’assistents. Uns amb el negoci ja creat i altres en via de creació.