Finalització del programa CONSOLIDA’T i nova convocatòria

El passat mes de novembre va finalitzar l’edició 2018 del programa CONSOLIDA’T, que durant nou mesos va acompanyar onze empreses derivades des del Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme.

 

El programa CONSOLIDA’T, portat a terme per la Fundació Universitària Martí l’Humà i el Centre Pilot de Suport a la Innovació, amb la col·laboració de la UAB, està encaminat a proporcionar als empresaris:

  • Acompanyament d’un assessor personal per analitzar les fortaleses i àrees de millora, i disseny de plans d’acció per a impulsar el negoci.
  • Formació específica (presencial i on-line).
  • Assistència gratuïta a seminaris i conferències impartides per la FUMH.
  • Un ventall de professionals al seu servei.
  • Visibilitat pel seu negoci.

Amb la confirmació dels bons resultats d’aquesta edició, s’ha acordat iniciar, el  primer trimestre de l’any 2019, una nova edició, la sisena ja, en la que col·labora també el Consell Comarcal del Maresme.
La convocatòria, que no exigeix estar al  corrent de pagament d’impostos i tresoreria, està adreçada a microempreses (amb facturació inferior a 500.000€ anuals i menys de 4 treballadors contractats), a autònoms i a ex autònoms que tinguin intenció de re-emprendre.

Per a inscriure’s a la reunió informativa que es realitzarà en breu, cal adreçar-se a:

emprenedoria@ccmaresme.cat