Formació en comunicació digital per a negocis de restauració del Maresme

 
 
 

Saber comunicar als potencials clients els valors de la nostra marca és un dels principals neguits dels petits negocis i, en especial de sectors com la restauració, on la competència és molt forta. El Consell Comarcal vol ajudar aquests professionals a donar una empenta publicitària als seus restaurants utilitzant les xarxes socials.

El Consell Comarcal ofereix als restauradors del Maresme, i en especial als que formen part de la campanya “Aquí servim productes de la terra Maresme” una jornada formativa, on experts en comunicació digital oferiran eines per convertir les xarxes socials en una autèntica plataforma de comunicació. En els darrers anys, les xarxes han revolucionat el panorama comunicatiu i han esdevinguts imprescindibles en les campanyes de publicitat. No tothom, però, té la capacitat de contractar serveis de “comunity manager” per dinamitzar-les i que els missatges arribin al seu públic objectiu.

La restauració és un d’aquests sectors que poden trobar en les xarxes socials un important canal de comunicació amb els seus clients, però que, tal i com ha detectat el programa Productes de terra Maresme, necessita dotar-se d’unes habilitats digitals i establir unes estratègies que ajudin a cada establiment a posicionar-se davant de la seva competència. Amb aquest objectiu, Productes de la terra Maresme, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, ha organitzat la jornada formativa “l’art de saber comunicar com les grans empreses”.

El curs es farà el dilluns 14 de març de 10.00h a 14.00h a la Sala de Plens del Consell Comarcal. Els restauradors maresmencs es poden inscriure emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ. Tot i que està obert a totes aquelles persones que regenten un restaurant, tindran prioritat aquells establiments compromesos amb el productes de proximitat.

Podeu ampliar informació i conèixer el contingut de la sessió formativa CLICANT AQUÍ