Ja es pot veure la maqueta de la nova zona esportiva de Cabrils

Aquest dissabte passat, el Sr. Albert Batlle, diputat President de l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona, juntament amb l’Alcalde i el Regidor d’Esports de l’Aj untament, van presentar el projecte de reordeació de la zona esportiva de Cabrils.


El projecte d’ordenació, que no executiu, està dividit en 4 fases i té un cost total de gairebé 6 milions d’euros. La primera part consisteix en la construcció d’una piscina coberta, amb sales polivalents en el seu interior, a la part més alta de la zona esportiva. Tot seguit es construiria la sala poliesportiva, on actualment es troben els vestidors del camp de futbol. La tercera fase consistiria en la creació de la zona de raqueta, amb dues pistes de tennis i dues de paddle, on actualment es troba la piscina. i la urbanització exterior. L’última fase consistira en la implantació de gespa artificial al camp de futbol, i millora de l’enllumetat, el tancament i la seva graderia.

La maqueta de la nova zona esportiva estarà col·locada al Centre Cívic on es pot veure i un tècnic els explicarà amb més detalls tot el projecte a aquells qui desitgin més informació.