L’agenda del Consell Comarcal

Del 14 al 21 de març

 
  L’agenda

Del  dijous  14  al  dijous  21  de  març

DATA ACTE

14

DE

MARÇ

 

 10:50h.-Parlament de Catalunya. (Parc de la Ciutadella. BARCELONA).

La presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, rebrà al seu despatx la Comissió d’afectats pels productes financers d’alt risc a Mataró. La delegació, encapçalada pel president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez, i per l’alcalde de Mataró, Joan Mora, es reunirà després amb representants de tots els grups parlamentaris a la Sala 4 amb l’objectiu de reclamar solucions per als afectats per les participacions preferents de Caixa Laietana.

La Comissió està formada per representants de tots els grups municipals de l’ajuntament de Mataró, membres de la plataforma d’afectats Estafabanca, el Defensor del Ciutadà de Mataró i el director de l’Agència Catalana de Consum.

El president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez, assisteix en representació de la vintena d’alcaldes que es van sumar la setmana passada a la reivindicació.


16

DE

MARÇ

13:00h.- El president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez, assistirà a l’acte inaugural d’Arenys de Munt com a Capital de la Sardana

18

DE

MARÇ

9:00-14:30h.- El Servei de Salut Pública imparteix un curs de seguretat alimentària. Més informació: http://www.ccmaresme.cat/document.php?id=9369

LLOC: Centre Cívic Cabot i Barba de Mataró


 

19

DE

MARÇ

8:00h. Reunió amb els vicepresidents del CCM

9:30h. Reunió de l’àmbit de presidència

17:00h. Consell d’Alcaldes. ORDRE DEL DIA

18:30h Reunió de la Junta de Portaveus

19:00h. Ple Ordinari

20

DE

MARÇ


9:15h El president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez, inaugurarà el I Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme

Lloc: Teatre Monumental de Mataró