L´alcalde de Mataró inaugura un nou equipament municipal a Cirera

Diumenge que ve, 2 de març, l´alcalde, Manuel Mas, inaugurarà la remodelació d´un local situat al carrer Càceres número 16 que es convertirà en un equipament municipal destinat a activitats formatives i de lleure infantil i juvenil. L´acte oficial tindrà lloc a les 12.30 hores i hi assistirà també el regidor de Relacions Ciutadanes, Remigi Herrero.


El nou equipament veïnal està situat en una illa urbana de Cirera, en els baixos d´uns nous edificis d´habitatges i al costat d´una petita plaça també de recent creació.

Les obres que l´Ajuntament ha fet al local, que una inversió de 120.000 euros i han tingut una durada aproximada de 3 mesos, han servit per condicionar els espais per als nous usos.

Concretament, s´ha compartimentat el local, que té 267 m2, per aconseguir 4 aules on poder realitzar formació i activitats relacionades amb la pintura, el modelatge de fang, i la informàtica. A més, s´han habilitat una sala de reunions, un despatx i un magatzem, i s´han condicionat els dos serveis.

Els accessos al local estan situats al carrer Càceres i al carrer de la Pòlvora i, per altra banda, el nou equipament té dues obertures a un pati lateral.