La Diputació de Barcelona concedeix una ajuda per a la remodelació de les piscines de la zona esportiva de Can Batlle de Dosrius

El Servei d´Esports de la Diputació de Barcelona ens ha comunicat, segons escrit registre d´entrada núm. 1721, la concessió d´una subvenció per import de 40.000,– euros, per a la remodelació de les piscines de la zona esportiva de can Batlle.


Aquesta ajuda ha estat una bona notícia i és molt benvinguda, ja que recentment la Corporació ha adquirit la zona esportiva de can Batlle, per tant, l´Ajuntament podrà remodelar unes piscines que han passat a ser municipals, ampliant el seu patrimoni, concretament amb unes infraestructures esportives de les quals en podrà gaudir tot el municipi, mitjançant el suport i la promoció de l´esport entre la població.

Estem convençuts que gràcies a l´adquisició de la zona esportiva de can Batlle i a la remodelació de les seves piscines, els veïns i veïnes del municipi Dosrius podran gaudir d´unes instal·lacions esportives, que compleixen la normativa, en condicions i adequades a les necessitats del poble.


Josep Jo i Munné
Alcalde
Dosrius, 12 de maig de 2003