La nova rotonda de la crta de Vilassar de Dalt enllesteix el seu tram final

El proper dimarts dia 21 i fins el dissabte 25, ambdós inclosos, quedarà tallat el carrer de la Mercè des de Ramon Llull a la crta Vilassar de Dalt. El motiu és la col·locació de nova pavimentació i el repintat del terra d’aquest tram de carrer i de la nova rotonda de la carretera de Vilassar de Dalt que quedarà, d’aquesta manera, enllestida.


El passat mes de setembre la Diputació de Barcelona, conjuntament amb l’Ajuntament de Premià de Mar, van iniciar la construcció d’una rotonda de distribució de trànsit a la carretera de Vilassar de Dalt a l’alçada de la plaça de Calasparra/Torrent Fontsana.

Els motius per a construir-la han estat de seguretat viària. En aquella zona hi havia un important canvi de rasant que ha estat motiu d’accidents de trànsit. La construcció final d’aquesta rotonda permetrà regular la
velocitat de circulació en aquell punt i facilitar l’accés al Barri Cotet i Horta Farrerons -pel Torrent Fontsana- a la zona centre de la vila -pel carrer de la Mercè- i al Pavelló d’Esports pel Camí del Mig. En aquell punt coincideixen tres carrers a més dels dos carrils de la carretera de Vilassar de Dalt.

El cost de l’obra ha estat de 102.034EUR dels quals la Diputació ha finançat un 51% del total mentre l’Ajuntament de Premià de Mar l’ha fet amb el 49% restant.

Mentre estigui tallat el carrer de la Mercè, com a rutes alternatives es permetrà la doble circulació al Torrent Fontsana, pel que fa a la rotonda el trànsit per la crta de Vilassar de Dalt passarà de manera alternativa, per la qual cosa no ha calgut tallar aquest important vial de comunicació.

> Servei de Premsa: cruzcj@premiademar.org