Les jornades gastronòmiques del peix i el marisc al Maresme arriben a 18 municipis de la comarca

 

Ja són aquí les Jornades gastronòmiques del peix i el marisc. Des d’avui i fins el 17 de juliol, els amants dels fruits de mar tenen la possibilitat de gaudir de plats i menús especials preparats per una setantena de restaurants de 18 municipis de la comarca. Amb aquestes jornades, el Maresme reivindica el seu vessant marítim i la qualitat de la seva restauració.

 
Les jornades s’han presentat avui a l’Escola de Restauració i Cambreria de Mataró en el que ha sigut el primer acte públic del nou President del Gremi d’Hostaleria, Josep Civit. També han presidit l’acte Jaume Borrell, President del Consorci de Turisme, organisme que fa la coordinació de les Jornades i Mireia Ràfols, en representació de l’Ajuntament de Mataró. Les Jornades del peix i el marisc van començar fa cinc anys a la capital del Maresme i des de fa 3 són d’abast comarcal.

En aquesta edició participen establiments de 18 municipis: Arenys de Mar, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, Canet de Mar, El Masnou, Malgrat de Mar, Mataró, Montgat, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Pol de Mar, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Els restaurants i la seva oferta es poden consultar en el fullet promocional que ha editat el Consorci de Turisme i el Consell Comarcal, a través del projecte Productes de la Terra-Maresme. En aquest opuscle també es publiquen diferents receptes facilitades per diferents restaurants. 

 
 

Us podeu descarregar l’opuscle de les Jornades gastronòmiques del peix i el marisc clicant sobre la imatge: