Mataró acull una jornada en la que 6 ciutats catalanes intercanviaran experiències sobre civisme

Demà dimarts, 4 de març, Mataró acollirà un jornada que reunirà representants de 6 ciutats catalanes amb l´objectiu de compartir experiències i iniciatives municipals sobre civisme i de consensuar una declaració conjunta, que està previst que es faci pública al final de la trobada.


La jornada, que està adreçada a càrrecs electes i tècnics municipals, tindrà lloc a Can Palauet, entre les 9.30 i les 13 hores aproximadament, i està organitzada per l´Ajuntament de Mataró i la Diputació de Barcelona.

L´acte d´obertura anirà a càrrec del diputat de Participació Ciutadana de la Diputació de Barcelona, Pere Alcober, i de la regidora de Joventut i Dona de Mataró, Alícia Romero, que és la responsable del Pla d´Acció pel Civisme.

Les 6 ciutats que exposaran els seus projectes i iniciatives en l´àmbit del foment del civisme són: Sabadell, Terrassa, L´Hospitalet, Sant Cugat, Vilafranca del Penedès i Mataró.

Per part de la ciutat de Terrassa hi serà present la regidora de Comunicació, Acció Cívica i Projectes Audiovisuals, Elena Royes; de L´Hospitalet, el tinent d´alcalde de l´Àrea de Participació Ciutadana i Polítiques Sectorials, Mario Sanz; de Sant Cugat, la regidora de Comunicació i Participació Ciutadana, Marta Subirà; de Vilafranca del Penedès, el tinent d´alcalde de Participació Ciutadana, Marcel Esteve. També està previst que hi assisteixin representants municipals de la ciutat de Sabadell.