Melmelades Artesanes

Descripció

 

Melmelades i gelees, combinació de sabors clàssics i de diferents, per poder gaudir durant els nostres esmorzars i àpats.

MELMELADA DE MADUIXA: és molt bona combinada amb mató o iogurt i també amb torrades.
MELMELADA DE TARONJA AMB XOCOLATA: ideal com a postres per acompanyar un gelat o farcir pastissos.
MELMELADA DE GERDS: ideal per acompanyar carn o magret d´ànec.
MELMELADA DE TARONJA AL ROM: és molt bona amb carns i formatges secs, també per farcir pastissos.
MELMELADA DE CAFÈ: ideal com a postres per acompanyar un gelat.
MELMELADA DE TOMÀQUET A LA MENTA: combina molt bè amb tot. Ideal per acompanyar carn, graellada de verdures o bacallà.
MELMELADA DE POMA A LA CANYELLA: és molt bona per acompanyar unes torrades o també un rellom de porc.
MELMELADA DE PRÉSSEC: és la clàssica.
MELMELADA DE CARBASSÓ I PERA: ideal per acompanyar amb carn o amb formatge sec.
MELMELADA DE  MANGO: per acompanyar qualsevol carn rostida o ànec.
MELMELADA DE MÓRES: combina bé amb formatge fresc.
MELMELADA DE FIGUES AL WISKY: ideal per menjar amb foie fresc.
MELMELADA DE  CEBA  AMB PANSES: ideal per acompanyar un rellom de porc o qualsevol rostit.
MELMELADA DE TARONJA AMARGA:
MELMELADA DE  CARBASSA I TARONJA.
MELMELADA DE CIRERES D´ARBOÇ.
GELEA  DE  LLIMONA: té un sabor molt especial, Ideal per acompanyar un  pastís o un gelat.
GELEA DE TE DE GESSAMÍ:es pot  pendre amb torrades o amb formatge brie
GELEA DE POMA AMB MENTA: es pot prendre per esmorzar amb torrades i també amb foie o formatge.
GELEA DE FLOR D´HIBISCUS: és molt bona amb formatge fresc.
GELEA  D´ALL:  ideal amb graellada de verdures o carpatxo de bacallà
GELEA DE  CIRERES  D´ARBOÇ:
I MOLTES MÉS…

Temporada: TOT L’ANY On trobar-lo MELMELADES CALADA MELMELARIA Productors i comercialitzadors

MELMELADES CALADA
Immaculada Pigem Presta
Carrer Tobella, 42
Sant Pol de Mar

MELMELÀRIA
Cristina Martorell Vilaseca
Sant Isidre, 13-B
Tiana

Categoria Altres productes artesans