Més de 6.000 descàrregues en un mes del calendari de Productes de la terra-Maresme

 

El calendari  “Productes de la terra-Maresme 2012”, va assolir 6.226 descàrregues el mes de gener des del web del Consell Comarcal del Maresme.  

El calendari  “Productes de la terra-Maresme 2012”, va assolir 6.226 descàrregues el mes de gener des del web del Consell Comarcal del Maresme.  

Aquesta difusió s’afegeix als 8.000 exemplars en paper, que han estat distribuïts entre els professionals de la restauració, els comerciants del sector alimentari, els productors i els consumidors en general de la comarca.

El Maresme és un territori amb grans actius i un d’ells és el seu patrimoni gastronòmic. La terra i el mar ens dónen un munt de productes que cobreixen les expectatives dels paladars més exigents i, alhora, els mestres artesans posen tota la seva experiència i professionalitat per elaborar aliments que mereixen el qualificatiu d’exquisits quan arriben a taula. El Consell Comarcal del Maresme ha editat el calendari 2012 de productes de la terra Maresme perquè tinguem present durant tot l’any el gran valor dels nostres productes alimentaris de qualitat i proximitat.

Podeu veure el calendari clicant sobre la imatge: