“Posa el Maresme al Plat” estarà present a la Mostra Gastronòmica de Cabrils

Del 14 al 17 d’agost

  

El projecte Posa el Maresme al plat! que dinamitza el Consell Comarcal per donar suport a la comercialització dels productes artesanals de qualitat del Maresme estarà present a la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans que se celebrarà a Cabrils del 14 al 17 d’agost. El Consorci de Turisme també aportarà informació general de la comarca.


“Posa el Maresme al plat!” és l’eslògan sota el qual es promocionen els productes de la terra de la comarca a les mostres i fires populars. La iniciativa la va promoure el 2008 el Consell Comarcal amb una doble intenció. Primer, promocionar i donar a conèixer els productes artesanals de qualitat que s’elaboren a la comarca i, segon, ajudar els productors a trobar vies de comercialització dels seus productes. A la Mostra de Cabrils, que aquest any arriba a la seva XXII edició, hi haurà presents 4 artesans sota el reclam: Posa el Maresme al plat: Formatges Can Pujol (Vilassar de Dalt).- formatge nevat i altres formatges frescos i semicurats
-Neules Casa Graupera (Mataró) – neules, xiulets, galetes…
-Forn Can Ricastell (Tordera) – pa ecològic de diferents llavors
-L’Anxoveta (El Masnou) – anxoves, seitons amb vinagre…. El Consell Comarcal del Maresme ofereix la possibilitat de participar en aquest projecte d’exposició-promoció dels productes alimentaris de qualitat al centenar de productors que s’han incorporat al cens d’artesania alimentària que es va realitzar sota la denominació Productes de la terra – Maresme. El projecte va comptar amb el suport de la Diputació de Barcelona. Una part d’aquests artesans alimentaris censats va donar el seu consentiment i van quedar recollits en el “Catàleg de productes de la terra i artesania alimentària del Maresme”. Podeu accedir a l’edició electrònica,
clicant aquí